Kimijevi sledbenici: SPREMNI ZA RAT

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresi među navijačima Partizana ne prestaju! Najavljuje se nova bitka u nedelju 4. februara, pošto se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj veliki broj "Grobara" šeta Dorćolom sa zastavama na kojima pozivaju da se dođe na utakmicu ABA lige protiv Mege.

RepublikaFoto: Starsport
PONOVO BI NA ŠIPKU: Miloš Radisavljević Kimi

U pitanju je grupa navijača koja ne drži jug, već frakcija sa Milošem Radisavljevićem Kimijem na čelu, koja je pokušala da dođe do prevlasti na 156. fudbalskom derbiju uz pomoć huligana iz Hrvatske. Krvavi puč tada nije uspeo, ali očigledno je daleko da je rat gotov.

NA ZVEZDINOJ TRIBINI

Sva dešavanja su sada prebačena na košarku. Kimi i ekipa se već organizovano pojavila 4. januara u Pioniru na meču Partizana i Zadra i stacionirala se na tribini na kojoj su obično najvatrenije pristalice Crvene zvezde, a na istom mestu će biti i protiv Mege. Tada, početkom januara, bilo je pogrdnih prozivanja dve grupe, a veće incidente sprečila je mnogobrojna policija.

- Gde su vam Hrvati - skandirala je vladajuća grupacija, očigledno aludirajući na dešavanja sa fudbalskog derbija.

Kako sada stvari stoje, pripadnici javnog reda i mira moraće da budu u pripravnosti i naredne nedelje jer, sudeći po fotografiji, veliki broj zaraćenih "Grobara" najavio je dolazak u Pionir na pomenuti duel regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
PRŽENJE BAKLJAMA: Tuča sa fudbalskog derbija

POZNAT JAVNOSTI

Podsetimo da Kimi već dugo nije viđen kao vođa na jugu, a ostao je poznat široj javnosti kada je skinuo kapitensku traku fudbaleru crno-belih Marku Šćepoviću i kada je pretio ubistvom novinarki Brankici Stanković. Sada očigledno ima nameru da se vrati na šipku.

Nažalost, u ovom ratu ponovo najviše problema imaju simpatizeri Partizana koji su svedoci sramotnih sukoba vatrenih pristalica, a često i kolateralna šteta u sukobima zaraćenih grupa.

VLADAJUĆE GRUPE NA JUGU

Alkatraz

Janičari
Šedouz Južni Front
Anti-Romi Padinjak
ODMETNICI Vandal bojs
Zabranjeni

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading