Zvezda bez Boaćija na "Armejce"!

Autor:

Sport

01.02.2018

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti se nižu za navijače Crvene zvezde. Nakon jučerašnje povrede napadača Ričmonda Boaćija na prijateljskom susretu protiv Amkara jasno je da napadač iz Gane neće tako brzo moći da se vrati na teren.

Boaći propušta prvi meč protiv ruskog tima

Boaćiju se zbog povrede nije ostvario ni transfer u neki od inostranih klubaova, a kada je već ostao u crveno-belom dresu svi su se nadali da će biti u mogućnosti da pomogne saigračima u najvažnijim duelima prolećnog dela sezone protiv CSKA.

Po prvim procenama lekarskog tima, Boaći neće biti spreman za prvi duel protiv "Armejaca" u Beogradu 13. februara, dok je i nastup u revanšu dve nedelje kasnije takođe pod znakom pitanja, mada se pretpostavlja da su šanse ipak nešto veće da do tada bude spreman za najveće napore.

- Boaći je tokom jučerašnje prijateljske utakmice u Antaliji nezgodno doskočio i povredio list, odmah je izašao sa terena, ali povreda nije tako ozbiljna kao što je odmah delovalo. Fudbaleru iz Gane je neophodna intezivna terapija i već danas se vraća u Beograd sa priprema u Turskoj - saopštili su crveno-beli.

- Božjom voljom vraćam se uskoro. Hvala svima na velikoj ljubavi - napisao je Boaći na društvenim mrežama.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading