FABRICINI: Konte ima želju da sedne na klupu Italije

Autor:

Sport

02.02.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Antonio Konte ima veliku želju da se vrati na klupu reprezentacije Italije, istakao je funkcioner Fudbalskog saveza Italije Roberto Fabricini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

Azuri još nisu imenovali naslednika Đanpjera Venture koji je dobio otkaz zbog debakla u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, a Konte je jedan od glavnih kandidata.

- Roberto Manćini je bio u Rimu i nismo ga kontaktirali, a izgleda da Konte želi ponovo klupu nacionalnog tima. Kod Karla Anćelotija je situacija otvorena, kao i kod Klaudija Ranijerija - rekao je Fabricini, čovek koji je privremeno na čelu Saveza posle odlaska Karla Tavekija.

Konte je vodio reprezentaciju Italije u periodu od 2014. do 2016, a potom je nakon elimininacije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva od Nemačke na penale preuzeo Čelsi, prema ranijem dogovoru.

Sada se nalazi pod velikim pritiskom u londonskom klubu, često je javno kritikovao transfer politiku i izražavao nezadovoljstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading