Ko je pobednik od 57 transfera u Primeri?

Autor:

Sport

02.02.2018

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klubovi u Primeri odavno nisu bili ovako aktivni na tržištu u januarskom prelaznom roku. Ukupno je napravljeno 57 transfera, potrošeno je 315 miliona evra, što je pet puta više od prethodnog januarskog rekorda.

RepublikaFoto: instagram.com/laliga
Ilustracija: Foto

Levante, Malaga i Las Palmas su doveli po sedmoricu fudbalera, i sama liga je potpisala ugovor sa devetoricom fudbalera iz Saudijske Arabije koje je distribuirala u različite klubove.

ESPN je proglasio za pobednika ovog prelaznog roka Atletiko Madrid, ekipu koja je dovela Vitola i Dijega Koštu koji su od januara imali pravo da igraju za ovaj tim. Zanimljivo da se nisu odlučili za Barselonu koja je kupila Kutinja.

Guideti je dobro pojačanje za Alaves što je pokazao u prethodnom periodu, dok bi gubitnik što se tiče igrača mogao da bude Viljareal koji je prodao Bakambua Kinezima.


Dobra pojačanja mogu da budu Sakses u Malagi i Lusijano Vieto u Valensiji koji je na debiju postigao het-trik.

Ipak, možda vam je najzanimljivija činjenica da Real Madrid nije ni kupovao, ni dovodio fudbalere. Reklo bi se da je sve u redu, ali nije, Real Madrid kasni za Barselonom 19 bodova u prvenstvu, atmosfera u ekipi nije baš najbolja a sledi i utakmica protiv Pari Sen Žermana u okviru osmine finala Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading