TERZIĆ: Odbili smo ponude vredne 17 miliona evra

Autor:

Sport

02.02.2018

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je klub ovog zimskog prelaznog roka odbio nekoliko ponuda za svoje igrače.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zvezdan Terzić

- Štutgart je za Radonjića nudio 6.000.000, Bašakšehir za Pešića 5.000.000, a od Boaćija smo očekivali bar 7 ili 8.000.000. Nismo hteli da prodajemo ni Radonjića ni Pešića, jer je transfer Boaćija bio prioritet. Obećali smo mu da ćemo ga prodati, možda je i zasićen… Očekivao je da će posle 42 gola u prošloj godini otići u jaču ligu. Nismo hteli da ga "ubijamo" transferima Radonjića ili Pešića - rekao je Terzić.

Očekivalo se da crveno-beli do sada prodaju Ričmonda Boaćija, ali se to nije desilo...

- Nismo želeli da Boaćija prodamo za 4.500.000. Novac nam jeste potreban, ali rezonovali smo biznis logikom – bolje je premostiti nekako narednih pet meseci i dočekati idući prelazni rok, da uzmemo titulu jer Boaći nam mnogo znači.

Zvezda je u ovom prelaznom roku prodala samo Kangu.

- Morali smo, za četiri meseca mu je isticao ugovor. Dobili smo za njega 1.000.000 evra. Sa njim bismo svakako bili jači, ali gde mi je poslovna opravdanost poteza da odbijem milion i da on u junu ode za džabe? - smatra Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading