Crno-beli predali spisak igrača za Viktoriju, VAKULKO OTPAO IZ DVA RAZLOGA!

Autor:

Sport

02.02.2018

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan poslao je spisak igrača koji će biti licencirani da igraju susrete 1/16-finala Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj. Od četiri pojačanja koliko ih je stiglo u klub ove zime, jedno ime je moralo da otpadne. UEFA dozvoljava samo tri nova fudbalera na spisku za nokaut fazu.

RepublikaFoto: Starsport
Vakulko će duele sa Plzenjom pratiti sa tribina

Prvak Srbije je na spisak stavio imena doskorašnjeg kapitena Spartaka Đorđa Ivanovića, novajlije iz Napretka Slobodana Uroševića i pozajmljenog veziste Olimpijakosa Saše Zdjelara. To znači da je otpao Juri Vakulko.

Postoje dva razloga zbog kojih je šef struke Miroslav Đukić odlučio da ne uvrsti Ukrajinca Jurija Vakulka za susrete protiv češkog prvaka. 

Prvi je nedovoljna fizička pripremljenost kapitena mlade selekcije Ukrajine, a procena je da će tek za nešto više od mesec dana Vakulko biti fit i spreman za najveće izazove.

Drugi je taj što crno-beli imaju deficit na levom beku, gde Nemanja G. Miletić vuče suspenziju iz grupne faze zbog parnih žutih kartona. Đukić je stoga odlučio da pojača konkurenciju Nemanji Antonovu na tom mestu u vidu pridošlice iz Napretka Slobodana Uroševića.

Za Zdjelara i Ivanovića ionako nije bilo dileme da će biti prijavljeni na listu koja broji 25 igrača, a u odnosu na mečeve prvog dela sezone na njoj više nisu: Everton Luiz, Petar Đuričković, Filip Kljajić, Lazar Ćirković i TeofilusSolomon. Svi su pronašli nove klubove.

SPISAK IGRAČA PARTIZANA ZA LIGE EVROPE:

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić;

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Strahinja Bošnjak, Nemanja R. Miletić, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Nemanja Antonov, Slobodan Urošević;

Vezisti: Zoran Tošić, Marko Janković, Saša Zdjelar, Sejduba Suma, Marko Jevtović, Saša Ilić, Đorđe Ivanović, Nebojša Kosović, Milan Radin, Danilo Pantić;

Napadači: Leandre Tavamba, Dušan Vlahović, Ognjen Ožegović i Đorđe Jovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading