FK CZV: Nemojte nagađati odluku UEFA, odmažete nam

Autor:

Sport

03.02.2018

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je medije i navijače da se uzdrže od objavljivanja informacija o ishodu njegove žalbe pred žalbenim panelom Evropske fudbalske unije (UEFA), jer to može negativno da utiče na konačnu odluku tog tela

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Rajko Mitić"

- Svi ljudi koji vole Crvenu zvezdu, svi mediji u Srbiji i svi ostali koji s nestrpljenjem iščekuju informacije po pitanju Zvezdine žalbe, treba da budu svesni da žalbeni postupak i dalje traje. Svako licitiranje ili pogađanje ishoda može potencijalno samo da odmogne klubu tokom žalbenog postupka, odnosno da umanji šanse za pozitivan ishod žalbe - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Zvanično obaveštenje UEFA o kazni klub će dobiti u ponedeljak.


UEFA je početkom ove godine suspendovala stadion "Rajko Mitić" za utakmicu protiv CSKA zbog isticanja transparenta podrške i uzvikivanja imena osuđenog generala Ratka Mladića na meču sa BATE-om iz Borisova.

Prva utakmica šesnastine finala Lige Evropa, Crvena zvezda-CSKA, igraće se 13. februara na stadionu "Rajko Mitić" od 18.00 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading