Zvezdaši se pretplatili na lepe vesti: BOAĆI KROZ NEKOLIKO DANA NA TERENU!

Autor:

Sport

05.02.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U moru lepih vesti koje su zadesile sve navijače Crvene zvezde pridodata je još jedna, a tiče se napadača Ričmonda Boaćija. Špic iz Gane se tokom priprema povredio na prijateljskoj utakmici protiv Amkara, a prema poslednjim informacijama iz kluba Boaći će za nekoliko dana biti na raspolaganju Vladanu Milojeviću.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći se vraća na teren brže nego što se očekivalo

- Boaćija čeka još danas jedna terapija, i kada nju odradi biće spreman da se vrati treninzima. To će se desiti već sutra, od sutra kreće da radi u punom trenažnom procesu i staviće se na raspolaganje treneru Milojeviću čim se  ekipa vrati iz Antalije - izjavio je Terzić novinarima u Antaliji.

Boaći je podvrgnut intenzivnim terapijama u poslednjih nekoliko dana, koje su očigledno urodile plodom, pa se nakon prvobitnih najava da će Boaći propustiti prvi meč Lige Evrope protiv CSKA došlo do toga da se startni špic crveno-belih stavi na raspolaganje Milojeviću već za nekoliko dana.

UEFA je danas saopštila da je preinačila kaznu za klub, pa će "Delije" moći da prisustvuju utakmici protiv CSKA iz Moskve 13. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading