NA UDARU Berluskoni kritikovao Gatuza, a onda se setio reči velikog Srbina

Autor: Tanjug

Sport

05.02.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trofejni predsednik Milana Silvio Berluskoni kritikovao je trenera Ðenara Gatuza zbog defanzivne igre. On je čak i citirao izjavu srpskog stručnjaka Vujadina Boškova "da ne možeš da pobediš ako ne daš gol".

RepublikaFoto: instagram.com/acmilan
Tekst potpisa

- Našao sam Milanu kupca, zadržao je sve sporazume, ali se navijači, kao i prošle godine, ne slažu sa tim. Gledam Milan sa jednim napadačem, postiže gol ili dva, a uvek se setim reči Boškova da je cilj da se igra na gol više. To bi trebalo da uzme u obzir Gatuzo koji insistira na jednom modelu - rekao je Berluskoni za italijanski "Rai".

Boškov, koji je preminuo 2014. godine, na Apeninima je vodio Askoli, Romu, Napoli, Peruđu i Sampdoriju u dva navrata sa kojom je osvojio titulu prvaka Serije A, tri Kupa Italije i evropski Kup kupova.

Tekst potpisa


Bio je trener Den Haga, Fejenorda, Saragose, Real Madrida, Sporting Hihona, Serveta i selektor reprezentacije Jugoslavije u dva mandata.

Ostaje da se vidi kako će Gatuzo reagovati na ovu kritiku...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading