TAVAMBA: Drago mi je što sam ovde

Autor:

Sport

06.02.2018

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba rekao je da je srećan u beogradskom klubu i da ne razmišlja o transferu, preneo je sajt crno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Leandre Tavamba

- Pre svega, srećan sam što igram fudbal, srećan zbog Partizana, navijača i drago mi je što sam ovde. Nije mi toliko bitno da li će biti transfera, ili ne, to zavisi od Partizana. Ne žalim za bilo čim. Dokle god sam u Partizanu, biću srećan - rekao je Tavamba.

On je u intervjuu za klupski sajt ocenio da je najveći problem Sejudube Sume loša komunikacija.


- Mislim da je problem sa Sumom to što ne može da komunicira na više jezika kao ja. Teško mu je da komunicira sa svima. On je dobar momak i ako mu pomognete da nauči srpski ili usavrši engleski, komuniciraće sa svima kao što to ja činim - ocenio je Tavamba.

Partizan će u šesnaestini finala Lige Evropa igrati protiv Viktorije Plzenj, a Tavamba je rekao da crno-beli u tom duelu imaju šansu za pobedu.


- Svi češki timovi su ozbiljni timovi, a Viktorija je tu najozbiljnija. Mislim da imamo šanse da se pobeidmo ako se spremimo dobro. Imamo šanse u ove dve utakmice - rekao je Tavamba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading