Konte za sada preživeo, ABRAMOVIČ MU PRUŽA POSLEDNJU ŠANSU!

Autor:

Sport

06.02.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžeru Čelsija Antoniju Konteu ozbiljno se drma klupa, a poslednji poraz od Votforda u šampionatu (4:1) činio se kao poslednji ekser u sanduku. Međutim, vlasnik "Plavaca" Roman Abramovič je na ime starih zasluga pružio još jednu priliku harizmatičnom Italijanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte prolazi kroz težak period u Čelsiju

Aktuelni prvak Engleske je na poslednjih 10 utakmica ostvario samo dve pobede, a na poslednja dva susreta protiv daleko slabijih rivala kao što su Bornmut i Votford primio je čak sedam golova!

Čelnici "Plavaca" su razočarani rezultatima u poslednje vreme, a kako prenosi BBC, odlučili su da ne raspravljaju o sudbini Kontea, koji je igračima posle sinoćnjeg poraza od Votforda (4:1) dao tri slobodna dana.

Ono što je spasilo Kontea jeste činjenica da Čelsi i dalje ima solidnu poziciju u borbi za Ligu šampiona u prvenstvu, čeka ih dvomeč sa Barselonom u osmini finala LŠ, a u FA kupu su nastavili takmičenje pobedom nad Njukaslom u 4. kolu.

Čelsi narednog ponedeljka u Premijer ligi igra protiv Vest Bromvič Albiona, a potom i duel protiv Hala u petom kolu FA kupa, te slede mečevi protiv Barselone u Ligi šampiona i gostovanja Mančester juanjtedu i Mančester sitiju. Izgleda da će Konte skoro sigurno ostati na klupi tima sa "Stamford bridža" do kraja sezone, bez obzira na rezultate u ovim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading