(VIDEO) U ČIKAGU BLISTAJU Katai - igrač koji jednim potezom rešava utakmice

Autor:

Sport

06.02.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Alavesu nije dobio priliku, sada je pred njim sledeće poglavlje u karijeri. Aleksandar Katai karijeru nastavlja u Čikagu, a u novom klubu bivši fudbaler Crvene zvezde sjajno je dočekan.

RepublikaFoto: Starsport
Novi izazov: Katai

Povremeni reprezentativac Srbije spreman je da karijeru vrati na pravi kolosek. U redovima Čikaga sarađivaće sa Veljkom Paunovićem i dobiće priliku da pokaže koliko može. 

Katai je predstavljen u novom klubu i to na svoj 27. rođendan. Od njega očekuju mnogo, pa je tako i najava bila pompezna. Predstavljeni su njegovi najbolji potezi, a iz Čikaga stižu samo reči hvale.

-  On će našem napadu doneti nekoliko novih i različitih stvari. Ima sposobnost da jednim potezom reši meč, driblingom, dodavanjem... Njegova želja za uspehom će se odlično uklopiti u našoj svlačionici - rekao je generalni menadžer tima Nelson Rodrigez.

I sam fudbaler nije krio zadovoljstvo što je stigao u Čikago.

- Veoma sam uzbuđen što sam se pridružio ovoj ekipi i što imam šansu da radim sa Veljkom Paunovićem i njegovim stručnim štabom. Učinićemo sve da osvojimo titulu za ovaj klub i grad, ne mogu da dočekam da postignem pogodak pred našim navijačima - jasan je bivši as Crvene zvezde.

Podršku ima, sada je sve na iskusnom vezisti...

 



 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading