"DELIJE" SE DOZVALE PAMETI: Svaka čast Mladiću, ali navijamo za Zvezdu

Sport

07.02.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delije" greje ljubav prema Zvezdi, pokazali su to i na temperaturi ispod nule kada su na blagajni Marakane mnogo pre 11 sati čekali da kupe kartu za meč sa CSKA (13. februar) u šesnaestini finala Lige Evrope! Mnogo su se iznenadili što je Evropska fudbalska unija (UEFA) popustila i dozvolila prisustvo navijača na meču u Beogradu uprkos prvobitnoj kazni zbog skandiranja generalu Ratku Mladiću

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
"Delije" čekaju karte za CSKA

Maltene svi koji su se juče dokopali karata (do sada prodato više od 30.000) tvrde da se ispadi neće ponoviti. A i ne bi smelo jer je sada Zvezda dve godine pod uslovnom kaznom. Ukoliko se ponovi prekršaj, UEFA će automatski zatvoriti Marakanu!

- Jako sam strepela da nećemo moći da podržavamo voljeni klub uživo. Drugarica i njen dečko su me navukli na Zvezdu, ići ću s njima i sportski ćemo podržavati momke na terenu. Jedva čekam da zapevam sve te naše lepe navijačke pesme, nema potrebe da mešamo politiku i sport. Svaka čast generalu Ratku Mladiću, ali mi smo ovde zbog Zvezde - kaže nam Marina Todorović (24).

Marina: Poludela bih da se meč igra bez publike, moramo da pevamo samo naše lepe navijačke pesme

Još jedna pripadnica ženskog dela navijača crveno-belih Vesna Đunisijević (22) nije krila zadovoljstvo zbog toga što je UEFA pomilovala klub iz Ljutice Bogdana 1a.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Vredno parče papira

- U neku ruku sam se nadala da će otvoriti kapije iako možda nisam očekivala. Sada sam presrećna što ću ići na sever. Smatram da je navijanje bilo korektno i da je UEFA uvek preoštra. Srećom, sve se dobro završilo, sigurna sam da će podrška protiv Rusa biti emotivna i sportska - rekla nam je Vesna.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading