MILIJAŠ: Spreman sam da zamenim Kangu

Autor:

Sport

07.02.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene Zvezde Nenad Milijaš kaže za B92 da je spreman da nadoknadi odlazak Gelora Kange.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nenad Milijaš

Od odlaska Gabonca, Milijaš se pokazao kao solidna zamena za plejmejkera tokom priprema u Antaliji.

- Ja sam spreman posle duže vremena, odradio sam cele pripreme, spremio se kako treba, sad popunjavam tu rupu Kange, ali ima tu još igrača koji mogu da igraju tu i što se tiče taktike i svega. Što se mene tiče najbitnije je da sam zdrav - kaže Milijaš. 

Od igrača koji mogu da igraju na mestu plejmejkera, Milijaš navodi da je i Nenad Krstičić igrao na toj poziciji. 

- Može više njih, Adža (Luka Adžić), Nenad Krstičić je nekad igrao to mesto, nije bio toliko defanzivan. Ben je nekad igrao tu, samo ga nisam gledao u tom periodu. Nemamo nikog ko će kao pojedinac da uzme i da reši sve. Kad smo svi zajedno i kad igramo sto odsto, možemo da dođemo do rezultata. Prošle polusezone su mnogi igrači igrali na više pozicija, Gobeljić, Milić, Srnić...-, kaže popularni Miki.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nenad Milijaš sa saigračima

Kada je reč o utakmici eliminacione faze Lige Evrope protiv CSKA, Milijaš kaže da je najbitnije sada što Zvezda može da igra pred punim tribinama. 

- Moramo da igramo kao i svaku utakmicu u grupi, jer mi ništa nismo lakše prošli Irtiš nego Krasnodar. Nikog nismo "ubili" 5:0, ali ni izgubili sa 5:0. Slušamo trenera i kad smo tamo gde on kaže radeći svoj posao, to je najbolje. Bitno je da mi ne pravimo greške, a sigurno je da je CSKA favorit. Imaju mnogo ovakvih utakmica, njima je ovo jedna normalna utakmica, nama je ipak spektakl - kaže jedan od najiskusnijih u timu Vladana Milojevića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading