Boaći posle CSKA ide u Kinu?

Autor:

Sport

08.02.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višemesečna transfer priča Ričmonda Boaćija mogla bi najzad da dobije svoj epilog po završetku dvomeča 1/16-finala Lige Evrope protiv CSKA iz Moskve.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći bi još kratko vreme mogao da bude u Beogradu

Pre nekoliko dana defanzivac Abraham Frimpong je poslat u niški Radnički na pozajmicu, iz istog smera je stigao napadač Milan Pavkov, pa bi moglo da se desi da Boaći ode u februaru iz kluba, pošto Zvezda ima dovoljan broj napadača na raspolaganju.

Za Boaćija je stiglo nekoliko ponuda, prelazni rok još uvek je otvoren u Kini i Rusiji, pa je pitanje u kojoj od ove dve zemlje će završiti napadač iz Gane.

Sva je prilika da će to biti neka ekipa sa Dalekog istoka, a za transfer se pominje cifra od oko 6 miliona evra, a reprezentativac Gane bi sa bonusima mogao da ima i do 1,5 miliona evra godišnje.

Ostaje da se utanače finese i pošto se na Dalekom istoku prelazni rok zatvara 28. februara, realno je očekivati da napadač, posle revanša u okviru šesnaestine finala Lige Evrope preseli u Kinu. Ranije je interesovanje pokazala i Lokomotiva iz Moskve mada nisu hteli da plate visoko obeštećenje.

Crveno-beli pored Boaćija u napadu imaju Aleksandra Pešića, Milana Pavkova i Bena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading