Nema više mesta u Minhenu: BAJERN PRODAJE VIDALA U JUNU!

Autor:

Sport

08.02.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista minhenskog Bajerna Arturo Vidal vrlo verovatno se neće zadržavati duže od juna u Nemačkoj. "Sport Bild" tvrdi da Vidal više neće biti u planovima trenera nakon dolaska Leona Gorecke iz Šalkea na kraju sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vidal će verovatno promeniti sredinu na leto

Pošto je dolazak mladog reprezentativca iz Nemačke praktično već rešena stvar, izvesno će se stvoriti gužva na poziciji u sredini terena koju pokriva i sam Gorecka. Pored njega u konkurenciji će biti još Tijago Alkantara i upravo pomenuti Vidal.

Izvori iz Nemačke tvrde da je Čileanac prvi na listi da napusti klub, kako se ne bi gomilali igrači na istim pozicijama u timu. Pojedini mediji tvrde da bi navijači radije videli leđa Tijagu Alkantari, koji je imao nekoliko sitnijih povreda tokom sezone, ali će reč uprave ipak biti konačna.

Vidala je dugo želeo da dovede Antonio Konte u Čelsi, ali je gotovo izvesno da Italijan neće predvoditi "Plavce" iduće sezone, pa samim tim i dolazak Čileanca u London više nije izvestan.

Ipak, rasplet situacije uslediće u junu, posebno jer Arturo Vidal neće igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji sa Čileom, pa može mirno da se posveti traženju nove sredine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading