ALŽIRAC BOJKOTUJE LESTER: Niko ne zna gde je Rijad Marez!

Autor:

Sport

08.02.2018

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lestera i alžirski reprezentativac Rijad Marez više od nedelju dana se ne pojavljuje u engleskom klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marez ne želi da igra za Lester

On se nikome ne javlja, a pojedini mediji na Ostrvu objavili su da je Marez u depresiji, pošto mu klub nije dozvolio da u januaru pređe u Mančester siti. Lester je tražio čak 75 miliona funti, pa je Siti odustao od transfera. Ovo je naljutilo Alžirca, koji je odlučio da bojkotuje Lester.

- Njegovo ponašanje je neprihvatjivo, ali ga na neki način moramo i razumeti. Spremni smo da posredujemo u razgovorima između njega i kluba - rekao je predsednik Udruženja profesionalnih fudbalera Engleske Gordon Tejlor.

Engleski mediji navode da je Marez postavio dva uslova čelnicima Lestera. Jedan je da mu klub garantuje da će mu dozvoliti odlazak iz Lestera na kraju sezone. Ukoliko ne dobije takvu garanciju, zahtevaće da mu se odredi otkupna klauzula.

Međutim, pojedini mediji navode da je i menadžer Sitija Pep Gvardiola ogorčen na ponašanje Mareza.

- Ako je spreman da bojkotuje Lester zbog nezadovoljstva, zašto ne bi bio spreman da to isto uradi i u Sitiju - navodno je izjavio Gvardiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading