"DELIJE" BAKLJADOM ZAPALILE BEOGRAD

Autor:

Sport

09.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novijoj istoriji nije bilo važnije. Moskovski CSKA gostovaće 13. februara (18.00) na Marakani u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, a navijači Crvene zvezde već su nagovestili da bi "armejce" u Ljutice Bogdana mogao da čeka pravi pakao! To je potvrdila sinoćna bakljada, koja je zapalila Novi Beograd, i to u momentima kada se ekipa crveno-belih po povratku sa priprema u Antaliji autobusom približavala glavnom gradu.

RepublikaFoto: youtube.com/FKCrvenazvezda
Doček priređen fudbalerima Zvezde

"Delije" su priredile nekoliko bakljada po mostovima i nadvožnjacima, poručivši izabranicima Vladana Milojevića da ih čeka uragan, a ne vetar u leđa u najvažnijem meču u poslednjih 25 godina.

Koliko je za Zvezdu značajno da UEFA nije zaključala Marakanu i da će imati punu podršku navijača, svedoči i izjava generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića.

- Izuzetno mi je drago zbog ljudi što će imati priliku da budu deo tako važne utakmice, željni su svi u Srbiji takvih utakmica. Ambijent bez publike nije pravi, zato je ova odluka veliki stimulans za sve igrače. Da smo igrali bez publike, imali bismo utisak kao da smo na treningu - izjavio je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading