OTKRIVENO Ljajić patio zbog Mihajlovića

Autor:

Sport

09.02.2018

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Siniše Mihajlovića i Adema Ljajića bio je uvek pun uspona i padova... U Torinu je sve krenulo kako treba, ali kao da na kraju nešto nije funkcionisalo. Fudbaler "bikova" Maksi Lopez otkrio je u čemu je problem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

I pored toga što je Ljajić išao u hotel kako bi posle smene pružio podršku iskusnom treneru, Lopez smatra da je zbog Mihe naš vezista patio.

-  Adem mora da oseti puno poverenje da bi pružio najbolje što može. On je za nas bio ključni igrač, ali je patio zbog odnosa koji je trener imao prema njemu - objasnio je Argentinac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Patio zboh Mihe: Adem Ljajić

Mihajlović je za Maksija često govorio da je "progutao veš mašinu" zbog viška kilograma, a sada mu ni napadač nije ostao dužan.

-  Nije radio kao u ostalim klubovima... Nije pričao sa igračim u četiri oka. Ne znam šta je hteo time da postigne, ali uspeo je da podeli svlačionicu - jasan je Maksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading