DOMAĆE KLADIONICE VERUJU U ZVEZDU: TITULA SE VRAĆA NA MARAKANU!

Autor:

Sport

10.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do nastavka fudbalske Superlige ostalo je još nedelju dana, a pre toga glavni favoriti za titulu Crvena zvezda i Partizan imaće obaveze na evrosceni protiv CSKA iz Moskve, odnosno Plzenja.

RepublikaFoto: Starsport
Odlučiće o prvaku: Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde

Međutim, kada je reč o domaćem takmičenju bukmejkeri su ubeđeni da je trka praktično završena i da se trofej vraća u vitrine Marakane. Da je tako, svedoči i kvota na trijumf tima Vladana Milojevića, koja iznosi mikroskopskih 1,20.

1.000 dinara dobio 1.200, odnosno zaradio čistih 200 dinara. Sa druge strane, oni koji veruju u novo čudo crno-belih mogu da se obraduju lepom dobitku u slučaju da im se ideja i ostvari. Kvota je 3,75, pa se na uloženih 1.000 dinara može inkasirati čak 3.750. Situacija je jako slična prethodnoj sezoni, kada je Zvezda sa bodovnom prednošću ušla u drugi deo sezone i plej-of. Međutim, Partizan je do titule došao spektakularnom serijom od 31 utakmice bez poraza (28 pobeda i tri remija).

Ovog puta klub iz Ljutice Bogdana ima devet poena viška, a ako bi tako i ostalo do kraja regularnog dela sezone, u plej-of bi ušao sa velikih pet bodova razlike, pošto se bodovi polove. Kada je reč o ostalim timovima, kakve-takve šanse daju se subotičkom Spartaku sa kvotom 20, dok je na ostale ekipe koeficijent 100 ili više.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading