(VIDEO) SUDIJA OŠTETIO FIORENTINU: Juventus pobedio, Bufon proslavio jubilej

Autor:

Sport

09.02.2018

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa pobedili su u Firenci ekipu Fiorentine 2:0 u meču 24. kola italijanske Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa slave pobedu u Firenci

Utakmicu je obeležila velika greška glavnog sudije Marka Guide. On je u 18. minutu pri rezultatu 0:0 dosudio penal za domaći tim, pošto je lopta pogodila u ruku igrača Juventusa Đorđa Kjelinija. Igrači Juventusa su protestovali, a Guida je od četvrtog sudije dobio signal da je penal postojao.

Igrači Fiorentine su se spremali da izvedu penal, ali su fudbaleri Juventusa vršili pritisak na sudiju da pogleda VAR tehnologiju. On je zatražio pregledavanje snimka, a onda je pokazao da se jedan igrač Fiorentine nalazio u ofsajdu pre nego što je lopta Kjelinija pogodila u ruku.

Međutim, na usporenom snimku se jasno vidi da nije bilo ofsajda pošto je igrač Juventusa Aleks Sandro dodao loptu Benasiju. Igrači Fiorentine su protestovali, ali promene odluke nije bilo.

Šampion Italije poveo je u 56. minutu golom Federika Bernardeskija, a konačan rezultat postavio je Gonzalo Iguain u 86. minutu.

Utakmicu je obeležio jubilej golmana i kapitena crno-belih Đanluiđija Bufona, koji je odigrao 500. prvenstvenu utakmicu za Juventus.

Za Fiorentinu ceo meč je odigrao Nikola Milenković.

Juventus je preuzeo prvo mesto na tabeli sa 62 boda. "Stara dama" ima dva boda više od Napolija, koji u subotu igra protiv Lacija.

Fiorentina zauzima 11. mesto na tabeli sa 31 bodom.

Juventus u narednom kolu igra sa Torinom, dok Fiorentina gostuje Atalanti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading