Abramovič nas sve iznenadio: ON JE POSTAO GLAVNI KANDIDAT DA NASLEDI KONTEA!

Autor:

Sport

10.02.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U slučaju da italijanski trener Antonio Konte dobije otkaz pre kraja sezone u Čelsiju, poznato je ko bi u tom slučaju mogao da bude privremeno, a možda i trajno rešenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte je jednom nogom van kluba

Nakon što je Luis Enrike i definitivno rešio da se zahvali na ponudi Čelsija da preuzme klub, engleski mediji iznova su započeli licitaciju sa novim trenerskim imenima.

Ukoliko se desi da Konteu bude uručen otkaz pre isteka sezone, na njegovo mesto mogao bi da sedne Holanđanin Gus Hidink, koji je već dva puta preuzimao klupu "Plavaca" u delikatnim momentima.

Pominjao se i dugogodišnji trener CSKA Leonid Slutski, a u nekim najneverovatnijim varijantama čak i Izraelac Avram Grant.

Međutim, glavni kandidat ne bi bio niko od njih već Portugalac Marko Silva, koji je smenjen ove zime u Votfordu. Silvi otkaz nije uručen zbog loših rezultata "Stršljenova" već zbog tajnog pregovaranja sa upravom Evertona da preuzme klub, što su u Votfordu shvatili kao izdaju.

Silva je radio odličan posao sa Votfordom prošle jeseni, a onda se sve okrenulo, nekadašnji trener Portoa bi mogao da prihvati ponudu "Plavaca" ako je bude i da do kraja sezone možda uveri i ljude u Čelsiju da bi mogao da bude stalno rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading