(VIDEO) Ovo su huligani CSKA koji dolaze u Beograd: RUSKI STRAH I TREPET KOJI SE SUKOBIO I SA "DELIJAMA"!

Autor:

Sport

10.02.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka UEFA da otvori kapije stadiona "Rajko Mitić" za duel između Crvene zvezde i CSKA nije razveselila samo pristalice crveno-belih, već i gostujuće navijače iz Moskve, koji u velikom broju dolaze u srpsku prestonicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
CSKA će imati brojnu podršku u Beogradu

Prema prvim najavama iz Rusije, u planu je dolazak preko 1.000 navijača moskovskog CSKA u Beograd na meč koji če biti odigran 13. februara od 18 časova.

Na Marakani ćemo onda videti čak četiri navijačke grupe, navijače Zvezde i Spartaka na jednoj, a na drugoj pristalice CSKA, pojačane Grobarima.

Kako Zvezda godinama nije igrala Evropu, tako nije bilo mnogo prilika da na Marakanu stignu neki od najjačih navijačih grupa Evrope. Takva je definitivno grupa najjačih ruskih huligana, koji su članovi CSKA iz Moskve.

Ovo su samo neke od navijačkih grupa CSKA koje su najavile svoje prisustvo na tribinama "Marakane" u utorak. U pitanju su huligani koji imaju podužu istoriju incidenata i tuča sa rivalskim grupama iza sebe, a uspeli su jednom i da se sukobe sa pristalicama Crvene zvezde!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading