MARSELO: Jednog dana će Nejmar igrati za Real

Autor:

Sport

12.02.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek Reala Marselo smatra da će njegov kolega iz brazilske reprezentacije Nejmar jednog dana sigurno zaigrati za "kraljevski klub", kao i da će se lako uklopiti u sredinu.

RepublikaFoto: instagram.com/marcelotwelve
Nejmar i Marselo

Nejmar je do prošlog leta branio boje Barselone, a onda je u rekordnom transferu od 222 miliona evra prešao u Pari sen Žermen. Iako je na "Parku prinčeva" tek nešto više od šest meseci o njegovom nezadovoljstu u Parizu se odavno spekuliše. 

Poznate su i Nejmarove nesuglasice sa Edinsonom Kavanijem oko izvođenja jedanaesteraca, a već dugo "tinja" priča da Real sprema novu basnoslovnu ponudu za bivšeg ofanzivca velikog rivala iz Katalonije. 

Da je Nejmaru mesto na "Santjago Bernabeu" smatra i defanzivac Reala - Marselo.

- Mislim da će Nejmar jednoga dana igrati za Real. Da li bi se Nejmar uklopio u sredinu u Realu? Naravno. Bilo bi sjajno ako bi došao u Real. Prema mom mišljenju sjajni igrači treba da igraju ovde - rekao je Marselo. 

Nejmar možda još neće zaigrati u belom dresu Reala, ali će na megdanu protiv Madriđana biti već u sredu kada PSŽ bude došao na prvi meč osmine finala Lige šampiona. 

Brazilac može da se pohvali sjajnom sezonom u dresu Svetaca, pošto je na 27 utakmica postigao 28 golova i udelio čak 16 asistencija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading