FUDBALERI REALA: Duel sa PSŽ bi mogao da odredi sezonu

Autor:

Sport

13.02.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Reala složni su u oceni da bi mečevi sa Pari Sen Žermenom u osmini finala Lige šampiona mogli da odrede celu sezonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Reala na treningu uoči meča sa PSŽ-om

Real je branilac titule, a osvojio je tri od poslednja četiri trofeja u Ligi šampiona. Prvi meč Reala i PSŽ-a je na programu u sredu u Madridu.

- Duel sa Pari Sen Žermenom bi mogao da odredi celu sezonu. Uvek gledam da budem na visokom nivou, ali nekad stvari nisu kakve bismo voleli - rekao je najbolji igrač Reala Kristijano Ronaldo. 

Real ima male šanse da odbrani titulu u španskom prvenstvu, a već je ispao i iz Kupa kralja.

- Oni, kao i mi, imaju fudbalere koji prave razliku u ključnim trenucima utakmice. Moramo da se branimo svi zajedno, cela ekipa. Moraćemo da budemo koncentrisani. Zajedno možemo da zaustavimo Pari Sen Žermen - rekao je Rafael Varan.

Trener Reala Zinedin Zidan imao je problema sa povredama startera, ali će Serhio Ramos i Varan igrati. Utakmicu će zbog suspenzije propustiti Dani Karvahal.

- Pari Sen Žermen je dobar tim, ali ne samo zbog napadača. Nećemo igrati samo protiv trojice najboljih napadača sveta, već i protiv najboljih golmana, defanzivaca - rekao je vezni igrač Reala Toni Kros.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading