Drhtiš li, Mitre jer PRIJOVIĆ UBIJA?

Autor:

Sport

14.02.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Mladen Krstajić imaće slatke muke pred Mundijal u Rusiji kada je reč o izboru startnog napadača. S jedne strane je najbolji strelac u kvalifikacijama Aleksandar Mitrović, koji je tek nedavno prešao u Fulam kako bi pronašao adekvatnu minutažu kod Slaviše Jokanovića. Međutim, s druge strane opasno vreba trenutno najbolji i najubojitiji srpski golgeter, as čijim smo golom protiv Gruzije (1:0) i overili vizu za Mundijal - Aleksandar Prijović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aeksandar Prijović

Momak koji je rođen u Švajcarskoj, ali je poreklom iz Priboja, igra sezonu karijere u lideru grčkog šampionata PAOK. Prijović je ubedljivo najbolji strelac ekipe i prvi golgeter šampionata i ako se solunski klub posle 33 godine čekanja okiti titulom, biće svakako jedan od najzaslužniji igrača. Srbin je dao 13 golova, koliko i Iranac Karim Ansarifard iz Olimpijakosa, ali puca iz svih oružja. Na poslednjih sedam mečeva osam puta se upisao u strelce i podelio je tri asistencije. Hoće li biti prvi špic "orlova" u Rusiji? Odlučiće Mladen Krstajić, a pita se i Aleksandar Mitrović, čije golove Srbija tek očekuje.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović
Prijovićev rafal:
PAOK - Panatinaikos 4:0 gol
PAOK - Levadijakos 5:0 dva gola
Kerkira - PAOK 0:3 /
PAOK - Apolon 3:0 gol i asistencija
Panetolikos - PAOK 0:1 gol
Janjina - PAOK 1:3 dva gola i asistencija
PAOK - Larisa 3:0 gol i asistencija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading