VERUJE U SVOJE MOMKE: Milojević: Daćemo gol kad bude najslađe

Autor:

Sport

13.02.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde mogu da igraju protiv ekipe CSKA iz Moskve! Ovoga puta lopta nije htela u mrežu, ali trener crveno-belih Vladan Milojević veruje da će njegovi momci postići gol kada to bude bilo najvažnije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

-  Kakve god da su bile šanse pre meča u Beogradu, iste su takve i u Moskvi. Koja god ekipa da nam je pala, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima, da se nikoga ne plašimo. Veliko hvala navijačima, pokazali su još jednom ogromnu ljubav prema klubu. Nemam dilemu da će biti uz nas i u Moskvi i da će nadglasati navijače CSKA - jasan je Milojević.

On ističe da ga rival nije iznenadio.

- Očekivali smo ovakav CSKA. Sa tri igrača pozadi, bez promena. Jedino što je Vernblum sa špica vraćen na štopera. Dobili su i Musu, za kojim su imali potrebu u prvom delu prvenstva. Očekivali smo tvrdu utakmicu, jer je ovo tek prvo poluvreme. CSKA je i dalje favorit. To je ozbiljna ekipa. Međutim, i mi smo pružili korektnu partiju, dobru igru, imali smo nekoliko izglednih situacija.

RepublikaFoto: Starsport

Milojević se osvrnuo i na promašene šanse.

- Svakom igraču je krivo. Bila je izgledna šansa, ali dešava se. Da biste dali gol morate prvo da uđete u izglednu šansu i on je to uradio. Najgore je kad ne stvarate šanse. Dobro je što ih stvaraju, ali moraćemo da poradimo na realizaciji. Verujem da će neko od njih postići gol kad bude najslađe - zaključio je šef struke tima sa stadiona "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading