Ruski mediji potcenjivački pisali o Zvezdi: IMAJU INFRASTRUKTURU IZ PROŠLOG VEKA I SLAB TIM!

Autor:

Sport

14.02.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj ruskih novinara bio je prisutan na prvoj utakmici 1/16-finala Lige Evrope između Crvene zvezde i CSKA. Na njh nije ostavio utisak ni Zvezdin tim, odnosno njeni fudbaleri, a još manje stadion " Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Ruski mediji nisu impresionirani onim što su videli u Beogradu

Tako su se kolege iz Rusije najpre bavile izdanjem Zvezdinih fudbalera ponaosob. Prema njihovom mišljenju kvalitet igrača u crveno-belom je prilično limitiran.

- Dovoljno je reći da Donald i Le Talek nisu mogli da igraju Premijer ligu Rusije, dok je Rodić igrao tek nešto malo za Volgu i Krila Sovjetov, a ovde važe za glavne igrače, lidere ekipe - navodi se u tekstu. 

Nešto bolje su se izrazili o "Delijama", za koje su rekli da su napravili veličanstvenu atmosferu, ali da je sam stadion i prilaz samom fudbalskom zadnju zaostao u prošlom veku.

- Ono što je bilo veličanstveno jeste pesma navijača Crvene zvezde. Nema baš previše smisla opisivati ih pošto to morate sami da čujete. Crveno-beli igraju svaku utakmicu uz takvu muzičku pratnju, dok je jedna od pesama bila posvećena i moskovskom Spartaku, velikom rivalu CSKA, klubu s kojim zvezdaši imaju bratski odnos. Jedino što nedostaje jeste udobnost na samom stadionu. Jer, da bi stigli do svog sektora navijači su morali da prođu kroz blatište, kao rezultat kiše i snega na travnatoj livadi. Jer infrastruktura stadiona Rajko Mitić zamrznuta je negde u prošlom veku. Opet, istovremeno, i ljudi i policija oko stadiona bili su vrlo ljubazni. Nije zabeležena nijedna neprijatnost, kao što se ponekad može dogoditi u Rusiji. I zbog toga jedno veliko hvala - preneli su ruski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading