Viktorija savetuje navijačima da se opuste: U BEOGRADU IMA ŠTA DA SE VIDI, ne dolazite pijani na utakmicu!

Autor:

Sport

14.02.2018

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred prvi duel 1/16-finala Lige Evrope između Partizana i Viktorije Plzenj gosti iz Češke izdali su na oficijelnom sajtu zvanično saopštenje za sve njihove navijače koji dolaze u Beograd.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ekipa Plzenja će imati podršku u Beogradu

Na sajtu se nalaze uputstva za dolazak na stadion, parking, ali šta bi mogli da rade pre i posle meča.

Česi su se na sajtu veoma pohvalno izrazili o Beogradu, istakavši da je naša glavni grad poznat kao "evropska prestonica noćnog života", da bi obavezno trebalo da posete boemsku četvrt Skadarliju, kao i da je svako po povratku iz Beograda bio pun pozitivnih utisaka.

Klub iz Plzenja je apelovao na svoje fanove da ipak ne daju sebi previše oduška i ne dolaze na stadion u alkoholisanom stanju, jer bi mogao čak i da im bude zabranjen ulaz na tribine stadiona u Humskoj.

Na zvaničnom sajtu Viktorije nema nikakvih negativnih ocena o glavnom gradu Srbije i navijačima protivničkog kluba i bilo bi lepo ukoliko bi gosti iz Beograd otišli sa lepim uspomenama.

Utakmica između Partizana i Viktorije iz Plzenja počinje u četvrtak 15. februara od 21:05.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading