ĐUKIĆ: SAMO SLOGA PARTIZAN SPASAVA!

Autor:

Sport

15.02.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dočekaće večeras (21.05, RTS 1) u Humskoj Viktoriju iz Plzenja u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, a glavnu brigu u redovima srpskog šampiona predstavljaju navijači!

RepublikaFoto: Starsport
Đukić; Igraćemo bez straha, mi smo Partizan

Nesloga je blaga reč za stanje u kom se nalaze "Grobari", koji su pokazali da su u stanju da izazovu ratno stanje na stadionu zbog bitke za prevlast na južnoj tribini.

Zbog toga je trener "parnog valjka" Miroslav Đukić pozvao sve Partizanove pristalice da ujedinjeni podrže ekipu i da joj pomognu da napravi rezultat koji će približiti tim plasmanu u osminu finala. Stadion u Humskoj mogao bi ipak da bude poluprazan jer do juče nije bila prodata ni polovina ulaznica, ali je Đukić apelovao na navijače da bez obzira na sve podrže ekipu.

BEZ STRAHA

- Svi smatramo da se incidenti kakvi su se desili na večitom derbiju neće ponoviti. Bićemo jedinstveni, ići ćemo zajedno ka istom cilju. Svaka razjedinjenost nas vodi u propast. Bitno je da svi partizanovci budu ujedinjeni u cilju da prođemo dalje. Očekuju nas dve teške utakmice i maksimalna podrška nam je preko potrebna - poručio je Đukić navijačima.

Đukić: Svi smatramo da se incidenti s večitog derbija neće ponoviti

Iskusni stručnjak potom je najavio potpunu ofanzivu na Viktoriju.

- Znamo koliko će biti teška utakmica, ali znamo i koliko smo mi dobra ekipa! Igraćemo bez straha, mi smo Partizan, moramo pobednički, sa verom u sebe, da prođemo dalje. Nama je svejedno da li igramo kod kuće ili na strani. Nismo menjali stil igre. Igraćemo na pobedu i ovde i tamo. Kada se igra na svom terenu, uvek je važno da se ne primi gol - poručio je Ðukić.

Česi vole da dominiraju

Šampion Srbije skenirao je rivala za kog se spremao na pripremama na Kipru, i to u duelima protiv Libereca (poraz 2:1) i Teplica (pobeda 2:0).

- Igrali smo na pripremama protiv dva češka kluba. Oni imaju isti intenzitet kao Plzenj, samo što je naš naredni rival kvalitetniji. Česi vole da dominiraju terenom, ali mi ćemo probati da vodimo utakmicu onako kako njima ne odgovara. Moraćemo da budemo koncentrisani 90 minuta i da im ne dozvolimo da nas iznenade - podvukao je Đukić.

Partizan - Plzenj

21.05, RTS 1

Stadion: Partizana. Kapacitet: 32.710. Sudija: Tasos Sidiropulos (Grčka)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading