STOJKOVIĆ GRMI: Bio je metar u ofsajdu! Idemo u Češku da poginemo za klub!

Autor:

Sport

15.02.2018

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković izjavio je da je ogorčen na grčke arbitre koji su sudili prvi meč 1/16 finala Lige Evropa protiv Viktorije iz Plzenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stojković na meču sa Viktorijom

Partizan i Viktorija su igrali 1:1. Gosti su postigli gol posle očiglednog ofsajda, a crno-beli su meč završili sa fudbalerom manje, pošto je u finišu meča isključen Milan Mitrović.

- Dominirali smo 80 minuta dok nepravedno nismo dobili drugi žuti karton. Trebalo je da pobedimo. Primili smo gol iz jednog šuta na naš gol, gde je očigledan bio ofsajd, jedan metar. To je fudbal, desi se takva greška sudije koja promeni ceo tok meča - rekao je Stojković.

On je istakao da veruje da će crno-beli igrati u osmini finala Lige Evropa.

- Hrabri ova igra, što smo bili požrtvovani. Sa ovakvom igrom sigurno da možemo da prođemo. Idemo da pokažemo kako se gine za ovaj klub, daćemo sve od sebe da prođemo. Hrabro. Siguran sam u prolaz - istakao je Stojković.

Revanš će biti odigran 22. februara u Plzenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading