NOVA DESETKA VOJVODINE: Da skinemo "večite" sa trona!

Autor:

Sport

16.02.2018

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Vojvodine Lazar Arsić rekao je danas da mu je drago zbog prelaska u redove novosadske ekipe i istakao da je to korak napred u njegovoj karijeri.

RepublikaFoto: fkvojvodina.rs
Lazar Arsić

Arsić je pre nekoliko dana potpisao ugovor na godinu i po dana sa Vojvodinom, a danas je i zvanično predstavljen na stadionu Karadjordje.

On je u Vojvodinu stigao iz niškog Radničkog za koji je prošle polusezone postigao sedam golova.


- Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri, a za ovih nekoliko dana sam se uverio da posedujemo zaista kvalitetnu ekipu, sa sjajnim i ambicioznim stručnim štabom. Lično, moja najveća želja u narednom periodu jeste da skinemo sa trona Crvenu zvezdu i Partizan, odnosno da im se priključimo u borbi za titulu. Do kraja ovog prvenstva, borićemo se za izlazak u Evropu, a tu je i Kup, koji je možda i prioritet - rekao je novi vezni fudbaler Vojvodine.

Iako je već debitovao u dresu Vojvodine na prijateljskoj utakmici protiv Dinama iz Pančeva, pravi uvid u njegove mogućnosti navijači će moći da steknu možda već na sutrašnjem meču protiv Voždovca.


- Što se tiče utakmice u subotu, siguran sam u to da ćemo na teren izaći maksimalno motivisani. Uz podršku navijača, nadam se da ćemo doći do pobede - rekao je 26-godišnji Arsić, koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 10. 

Fudbaleri Vojvodine drugi deo Super lige Srbije počinju u subotu kada će na svom stadionu dočekati Voždovac. Utakmica je na programu od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading