Goleada na otvaranju Superlige Srbije: Recept za vraćanje navijača na stadion

Autor:

Sport

16.02.2018

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvoj utakmici 23. kola Superlige Srbije, kojom se otvara prolećni deo polusezone, Napredak je na svom stadionu savladao Spartak iz Subotice rezultatom 4:3.

RepublikaFoto: instagram.com/sekuloski037
Stadion u Kruševcu

Praznik golova je u četvrtom minutu započeo gostujući tim preko Savkovića, da bi domaći preokrenuo rezultat do 23. minuta.

Mrežu Spartaka u roku od tri minuta pogađali su Ndiaje i Zec.

Do kraja prvih 45. minuta Čančarević je doneo izjednačenje Subotičanima pred istek prvog poluvremena.

U nastavku meča prvi do vođstva stižu domaćini preko Nikolića u 73. minutu. Ekipa Milorada Kosanovića je deset minta kasnije mogla da stavi tačku na ovu utakmicu, ali je penal promašio Nikolić.

To su iskoristili gosti koji do izjednačenja dolaze u sudijskoj nadoknadi, a strelac je bio Savković. Delovalo je da će u Kruševcu biti podeljeni bodovi, ali je onda stvar u "svoje noge" uzeo Vulić koji je sjajnim golom doneo tri boda svojoj ekipi. 

Navijači su na Tviter ispratili ovu utakmicu, što je definitivno način da srpski fudbal u potpunosti ozdravi.

Utakmica je imala i humanitarni karakter s obzirom da će novac od prodatih ulaznica biti uplaćen za lečenje Isaije Pantića.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading