TAVAMBA: DAĆU GOL I U ČEŠKOJ!

Autor:

Sport

17.02.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leandre Tavamba obećao je gol u derbiju i ispunio obećanje (3:1). Najavio je pogodak Jang bojsu u Beogradu (2:1) - urađeno. Obećao je Kamerunac i gol Plzenju i nije pogazio reč (1:1). Napadač Partizana postigao je ukupno šest pogodaka ove sezone na međunarodnoj sceni, a obećava da će mrežu Čeha zatresti i u revanšu 22. februara i tako doneti klubu ukupnu pobedu u šesnaestini finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Leandre Tavamba

OPREZNO U REVANŠU

- Ispunio sam obećanje, kao i u prethodnim najavama, dao sam gol Plzenju. Moram ga dati i u revanšu. Ili bar neko od nas. Ma daćemo ga sigurno. Imali smo dobre šanse na našem terenu iako je rezultat na kraju mogao biti povoljniji. Ostaje nam da se pripremimo bolje i da damo sve od sebe da prođemo. Videli smo da su Česi dobar tim za ovaj nivo takmičenja, moramo da budemo oprezniji u revanšu. Mislim da imamo svoje šanse - istakao je Tavamba posle prvih 90 minuta dvomeča u Humskoj.

Kada se upisao u strelce u 58. minutu, Kamerunac je prvo pogledao prema Miroslavu Vulićeviću, koji mu je loptu poslao direktno na glavu. Odmah nakon meča kapiten "parnog valjka" je ponovio da bi voleo da sa merakom ispije čuveno plzenjsko pivo, ali ima dilemu ko bi trebalo da ga plati. Desni bek očekuje da ga Tavamba časti za asistenciju u Beogradu i nada se novoj u Češkoj. Međutim, skeptičan je jer tvrdi da je špic "tvrd na novčaniku".

RepublikaFoto: Starsport
Leandre Tavamba

DREŠI KESU

Kamerunac je sa osmehom kratko odgovorio:

- Ma častiću ga, samo nek doda kako treba. U stvari, treba on da plati ako njegovo dodavanje postane asistencija. Nije ni važno, samo da odemo dalje - jasan je Tavamba.

Tavambina obećanja

- gol Jang bojsu 2:1

- gol u 154. derbiju 3:1
- gol Plzenju u Beogradu 1:1
- gol Plzenju u Češkoj ?

Grkinja opčinila "grobare"

Situacija kakva se retko viđa na srpskim terenima desila se u četvrtak uveče u Humskoj. Uloga četvrtog sudije poverena je jednoj dami, Grkinji Hrisuli Kurumpili (40), koja je dugom plavom kosom odmah zapala za oko "grobarima". Svi na tribinama su sa pažnjom ispratili kako je pregledala mreže pred početak meča, ali i kako je vršila izmene igrača oba tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading