(VIDEO) BAJERNOVA 10. U NIZU, Hamburger tone na dno!

Sport

17.02.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna uspeli su da u poslednjim trenucima meča sruše Volfsburg zahvaljujući golu Levandovskog sa bele tačke. Volfsburg je vodio već od 8. minuta, ali nisu uspeli da izvuku makar bod protiv šampiona.

RepublikaFoto: twitter.com/Bundesliga English
Dosta vatre je viđeno u Volfsburgu

Didavi je doveo "Vukove" u vođstvo već u 8. minutu kada je sjajno iskoristio centaršuta Malija i glavom zakucao loptu u mrežu. Volfsburg je bio u prvom poluvremenu ravnopravan rival, ali je u nastavku morao da se povuče i to je bilo žestoko kažnjeno.

Sandro Vagner je u 64. minutu anulirao prednost domaćina, a u nadoknadi je rezervista Levandovski iskoristio opravdano dosuđen penal i doneo još jednu pobedu Bajernu u Bundesligi. Pre toga je Roben bio neprecizan sa bele tačke u 55. minutu, pošto je Kastels odbranio njegov šut, a i drugi put je bio na lopti, ali nije uspeo da je zaustavi.

Leverkuzen je slavio na gostovanju davljeniku Hamburgu 2-1. TIm sa severa Nemačke nikada nije ispadao iz Bundeslige u svojoj istoriji, ali se čini da im se ove sezone prelazak u niži rang takmičenja smeši.

Baji i Haverc su od 40. do 50. minuta doveli "Aspirindžije" do prednosti, Han je u 70. minutu smanjio rezultat na 1-2, ali ništa više nije vredelo za domaće.

Frajburg je golom Nilsa Petersena sa penala srušio Verder, dok su Keln i Hanover podelili bodove na "Rajn Energi" stadionu - 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading