Spaleti pred otkazom u Interu: SADA JE SVE NA UPRAVI...

Autor:

Sport

18.02.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Intera Lućano Spaleti nalazi se u vrlo teškoj poziciji. Njegov tim je slavio samo jednom u poslednjih 10 mečeva, a "nero-azuri" će vrlo teško i do mesta u Ligi šampiona naredne sezone, iako su pre dva meseca držali prvo mesto u prvenstvu.

Spaleti bi mogao kroz nekoliko dana da dobije otkaz

Italijanski mediji sve glasnije govore da Spaleti broji svoje poslednje dane na "San Siru".

- U dobrim sam odnosima sa članovima uprave, ali to ne znači da ne analiziraju moj posao i da neće doneti neke odluke. Teško je suditi, pošto tokom sezone ima više promena trenera nego novinara - rekao je Spaleti za Rai Sport. 

Inter je bio neporažen u prvih 15 utakmica u sezoni, ali je od pobede protiv Kjeva (5:0) 3. decembra pobedio samo jednom, odigrao osam nerešenih i izgubio tri utakmice. 

Spaleti je rekao da njegova ekipa sinoć "nije toliko loše igrala", ali da joj je bilo teško da se vrati u meč posle autogola Andree Ranokije. 

- Posle autogola, jasno je da će ekipi biti poljuljano samopouzdanje. Pokušali smo da ostanemo u utakmici, ali trebalo je da stanemo na loptu i smirimo igru. Imali smo nekoliko šansi, ali je autogol napravio mnogo problema. Sada smo krhki i to nam otežava da reagujemo na greške. Nema drugog rešenja nego da verujemo u potencijal ekipe, da ćemo se vratiti na pravi put i zadržati šanse za dobar plasman na tabeli - rekao je Spaleti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading