Rekorder Milijaš: Ako me neko prestigne znači da Zvezda raste

Autor:

Sport

18.02.2018

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Milijaš je u subotu ušao u istoriju Crvene zvezde, kao igrač sa najviše nastupa (232) u crveno-belom dresu od 1991. godine i titule prvaka Evrope u Bariju.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nenad Milijaš

Tim povodom se oglasio i trener Zvezde Vladan Milojević, koji je uputio čestitke iskusnom vezisti.

- Čestitam Mikiju, zaista, drago mi je što ga imam u timu. To je prelep jubilej, srećan sam što će takav podatak ostati zabeležen. Odigrati 232 utakmice za voljeni klub je ogromna stvar, a siguran sam da će on taj skor još popraviti - istakao je Milojević.

Naravno, sam Milijaš je presrećan, što i ne krije u izjavi za zvanični klupski sajt.


- Za mene ovo predstavlja veliku stvar, malo igrača je u ovo novije vreme ostavilo takav trag u Zvezdi. Ranije fudbaleri nisu mogli da odu u inostranstvo dok ne napune 28. godina, a čak i tada su izuzetno cenjeni bili oni koji su uspeli da dođu do ovlikog broja utakmica. Bitna stvar za mene, najlepše je igrati u svom gradu i u svom klubu koji voliš - konstatovao je Milijaš.

On je naglasio da mu je Zvezda druga kuća, da se tu oseća najprijatnije, ali je poželeo da se ovo njegovo dostignuće što pre nadmaši.


- Voleo bih zbog kluba da se u budućnosti neki igrač upiše u istoriju sa još više nastupa od mene jer će to značiti da Crvena zvezda raste, da će moći da zadrži igrače, a i sigurno će onda biti i rezultata - zaključio je Milijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading