JOVELJIĆ ILI JOVANOVIĆ, KO NAPADA BUGARSKU? Piksijev odgovor zbunio novinare u Razgradu!

Autor:

Sport

19.06.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U odsustvu naših najboljih napadača, Mitrovića, Vlahovića i Jovića, moramo da pronađemo rešenje. I to ćemo da uradimo."

JOVELJIĆ ILI JOVANOVIĆ, KO NAPADA BUGARSKU? Piksijev odgovor zbunio novinare u Razgradu!

Foto: FSS

Reprezentacija Srbije igra u utorak, 20. juna od 20.45 treći meč u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope u Nemačkoj 2024. Rival je Bugarska u Razgradu, a dan pre meča, neposredno pred poslednji trening, konferenciju za medije održali su selektor Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić.

U kakvom raspoloženju Srbija očekuje duel sa Bugarskom? Da li ima nekih kadrovskih problema ili nedoumica?

- U dobrom smo raspoloženju došli. Vidimo lep teren, lep stadion. Svi igrači su spremni i na raspolaganju. Igraće tim za koji smatram da može dobro da odigra. – rekao je selektor Dragan Stojković.

Domaće novinare je zanimalo mišljenje selektora Stojkovića o bugarskoj selekciji?

- Imam respekt, nema podcenjivanja, moramo biti obazrivi i sa punim respektom prema Bugarskoj. Tako ćemo se i ponašati. Bugarski tim ima nekoliko odličnih igrača, veoma dobri. Onaj ko ih podceni, imaće velikih problema.

Ima li problema zbog vremenske razlike od plus jedan?

- Nije to problem, gore, dole, ne. Nema tu problema.

Gde je prednost Srbije?

Republika

Foto: FSS

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

- Pre nego su krenule kvalifikacije, rekli smo da će svaka utakmica za nas biti finale. Sutra je treće finale, rešili smo dva finala protiv Litvanije i Crne Gore, želimo da nastavimo u tom ritmu. Pokušaćemo da nametnemo naš stil igre, da budemo dominantni i da nam to donese prednost. Došli smo u Razgrad da odigramo dobru utakmicu i da pobedimo. Ali neće biti lako u svakom slučaju – istakao je selektor Stojković.

Na kraju pitanje za selektora, ko će početi meč Joveljić ili Jovanović?

- U odsustvu naših najboljih napadača, Mitrovića, Vlahovića i Jovića, moramo da pronađemo rešenje. I to ćemo da uradimo. Spomenuli ste Joveljića i Jovanovića. Da, jedan od njih će početi utakmicu. A možda će i obojica - zaključio je selektor Dragan Stojković.

Kako se oseća Dušan Tadić, junski je termin, koliko je važna utakmica, ima li svežine na kraju sezone?

Republika

Foto: FSS

Dušan Tadić

- Junski termin je malo specifičan za sve, ali mislim da smo svi veliki profesionalci, svesni smo značaja ove utakmice. Igramo za svoju zemlju, dobro smo radili, obazrivi smo, spremili smo se dobro fizički i mentalno, dovoljno da damo maksimum - ne ostavlja dilemu Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading