GRUJIĆ se dobro snašao u Kardifu, POHVALE STIŽU SA SVIH STRANA!

Autor:

Sport

19.02.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Marko Grujić igra sve bolje na pozajmici u engleskom drugoligašu Kardifu, a lepe reči na račun našeg povremenog reprezentativca stižu iz poslednjeg izdanja uglednog lista "Liverpul eho". Međutim, verovatno Gruji više prijaju reči od njegovog menadžer Nila Vornoka.

RepublikaFoto: Starsport
Grujić konačno dobio preko potrebne minute na terenu

Vornok je rekao da u poslednje vreme Grujić pruža sve bolje partije i da se već dobro prilagodio na sistem igre u Kardifu.

- Mislim da igra sve bolje. Sada ne zadržava toliko loptu kao ranije. Sada je shvatio koliko brzo mora da razmišlja, i da nema toliko vremena, naročito na svojoj polovini. Ako i najmanje zadržiš loptu, u Čempionšipu to uglavnom bude prekasno - rekao je Vornok i nastavio:

- Grujić je sada znatno ojačao. Naterao nas je da igramo više sa loptom, ima odličnu viziju, a pritom je odličan u skok igri i to je za nas veoma dobra kombinacija - istakao je Vornok.

I sam fudbaler smatra da je tek sada pred njim najbolji period u Kardifu.

- U pojedinim mečevima, protiv Milvola i Lidsa, morao sam da igram više u defanzivi, jer su imali imali opasne ofanzivne vezne igrače. Mislim da ću u narednim mečevima moći da pokažem više i u fazi ofanzive. Drago mi je što mogu da odgovorim na više pozicija, nemam problem sa tim da me menadžer menja na više različtih mesta - naglasio je Marko Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading