Zvezda stigla u Mosvku, Srnić sanja reprizu Krasnodara

Autor:

Sport

20.02.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su Moskvu, a Slavoljub Srnić sa puno optimizma čeka revanš protiv CSKA u Moskvi (srada 18.00) i poručuje da bi voleo da bude čovek odluke i odvede ekipu u osminu finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport

- Nismo primili gol, to je velika stvar. Svi znamo šta znači gol u gostima... Ko bi mogao da reši meč? Bilo ko, hajde da to budem ja. Probaću da šutnem kao protiv Krasnodara (gol iz daljine prim. aut) - rekao je Srnić.

On smatra da beogradskih 0:0 daju velike šanse Zvezdi za prolaz.

- U Moskvi očekujemo sličan meč kao u Beogradu. Biće teško, daćemo sve od sebe da prođemo. Odlučiće veća želja i borba, to nam nikad ne nedostaje. Podjednake su šanse, a ulogu favorita prepustio bih njima.

Prema njegovim rečima ruska zima neće predstavljati problem.

- I kod nas su takvi uslovi. Kako nama, tako i njima. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu - naveo je krilni fudbaler i dodao da prijaju pohvale od Vitinja posle reči da su bočni igrači Zvezde opasni i brzi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading