PAŠĆE MOSKVA!

Autor:

Sport

21.02.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrzavanje preti, ali Zvezda je spremna! Crveno-bela četa igra večeras od 18.00 (RTS 1, Arena 3) revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv CSKA u gostima, a zbog nehumanih vremenskih uslova više se priča o odlaganju utakmice nego o samoj fudbalskoj borbi posle beogradskih 0:0.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvena zvezda

BEZ STRAHA

Sneg i led dočekali su ekipu trenera Vladana Milojevića u Moskvi, a očekuje se da u trenutku odigravanja utakmice (20.00 po lokalnom vremenu) temperatura padne čak do -18. Pominjalo se čak i da se premesti u drugi grad, ali, kako to nije praktično rešenje, brzo se odustalo. Po pravilima UEFA, utakmica se može odložiti i samo sat pre početka ako je temperatura manja od -15 i obe ekipe daju

pristanak. Ipak, hrabri "zvezdaši" o tome ne misle niti bi voleli da meč bude odložen.

- I u Srbiji je hladno, to neće biti problem. Kako nama, tako i njima. Blizu smo prolaska, ne smemo da srljamo - rekao je raspoloženi Vujadin Savić, a odmah se nadovezao i golman Milan Borjan:

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

PRISUTNA EUFORIJA

- Igrao sam u Turskoj i Kanadi u takvim uslovima, drugačija je to zima nego kod nas. Šta da se radi, moramo da izdržimo 90 minuta. Euforija postoji, kao zapete puške smo. Jedva čekamo da istrčimo na teren.

Ono što se takođe može dogoditi jeste da meč bude pomeren za raniji termin kako bi se izbegle najniže temperature, koje dolaze tokom večeri.

Trener CSKA: Zvezdi je najteže!

Viktor Gončarenko pun je samopouzdanja pred večerašnji duel. Trener CSKA smatra da je Zvezda u goroj situaciji.

- Treba da znate da je rezultat 0:0 najneprijatniji za ekipu koja gostuje u revanšu. Statistika pokazuje da ekipe koje igraju revanš kod kuće češće prolaze dalje. Ipak, moramo da budemo svesni da je protivnik jako opasan - rekao je beloruski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading