JEZIVO! Fudbalera UNAKAZILA, pa UBILA bivša devojka? Policija došla do MONSTRUOZNOG OTKRIĆA!

Autor:

Sport

06.07.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već su privedene dve osobe zbog ovog gnusnog zločina.

JEZIVO! Fudbalera UNAKAZILA, pa UBILA bivša devojka? Policija došla do MONSTRUOZNOG OTKRIĆA!

Foto: printscreen/instagram

Vinisijus Skulni

Horor vesti stigle su nam iz Brazila - potraga za 19-godišnjim fudbalerom Vinisijusom Skulnijem završena je tragično i ovaj igrač pronađen je mrtav.

Njegovo telo, tačnije ostaci istog, pronađeni su u saveznoj državi Mato Groso do Sul, u reci Iguatema.

Iz policije je saopšteno da su pronađeni samo delovi kuka, trupa i jedne butine, ostatak tela, koji je obezglavljen i raskomadan, još nije pronađen.

Za ovaj gnusni zločin dobili smo i glavnu osumljičenu - lokalni organi reda lišili su slobode dve osobe od kojih je jedna njegova bivša devojka! Ugledna španska "Marka", uz pozivanje na "nekoliko izvora iz Brazila" prenela je informaciju da su motivi za ovo jezivo ubistvo sentimentalne prirode, te da je došlo do zločina iz strasti.

 

 

Bivša devojka je negirala optužbe, a policiji je rekla da je fudbaler upao u njenu kuću u Pindoti Pori, gradiću u Paragvaju koji se nalazi na granici s Brazilom.

Podsetimo, Vinisijus Skulni nestao je 25. juna posle jedne žurke na benzinskoj stanici koja se nalazi na granici Brazila i Paragvaja.

Prijatelji su prvo pomislili da je otišao sa nekom devojkom, a policija se uključila u potragu kada od njega par dana nije bilo ni traga ni glasa. Potraga je, nažalost, završena tragično, a istraga tek treba da utvrdi šta se sve desilo kobne večeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading