Partizan zna šta mu je činiti u Plzenju: Vežbani penali

Autor:

Sport

21.02.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predvođeni šefom stručnog štaba Miroslavom Đukićem, fudbaleri Partizana su odleteli u Plzen na revanš utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: partizan.rs
Fudbaleri Partizana

U vođstvu puta su predsednik Vučelić, potpredsednik Vuletić, generalni direktor Vazura, sportski direktor Iliev i nekoliko članova Upravnog odbora i Skupštine kluba.

U avionu se našlo mesta za 21 igrača:
golmani:  Stojković, Jovičić, Popović
odbrana: Vulićević, Miletić G. Nemanja, Miletić R. Nemanja, Ostojić, Antonov, Marković, Urošević 
vezni red:  Jevtović, Pantić, Tošić, Radin, Suma, Zdjelar, Ilić, Janković, Ivanović
napad:  Ožegović, Tavamba
RepublikaFoto: partizan.rs
Miroslav Vulićević u društvu Nemanje R. Miletića

Svoje impresije pre puta izneo je Miroslav Vulićević, koji je pod znakom pitanja za susret što i sam ističe:

- Ne želim da budem u protokolu budem statičan, ako 100 odosto mogu da dam i pomognem ekipi onda ću igrati. U dosta boljem stanju sam. Ovo je najbitnija evropska utakmica u mojoj karijeri. I za igrače i za klub je istorijska. Moramo da damo gol, ali nećemo da srljamo. Oni su dobri domaćini, a mi ćemo čekati šansu, sigurno ćemo ih imati. Ne verujem da će oni nešto mnogo napadati , možda će igrati za nijansu ofanzivnije ako ih publika ponese i tu je naša šansa, spremni smo na sve. 

RepublikaFoto: partizan.rs
Miroslav Đukić pred let

Trener Partizana Miroslav Đukić kaže da očeuje sličnu utakmicu kao što je odigrana u Humskoj:

- Moramo da damo gol i igramo od starta ofanzivno, a sigurno i čvrsto nazad.  Očekujem sličnu utakmicu kao u Beogradu, pokušaćemo od prvog minuta da tražimo taj gol. I oni su napadačka ekipa iako im odgovara 0:0. Biće otvorena utakmica i sigurno će biti golova. Ne znamo situaciju sa Vulićevićem jedino, videćemo na popodnevnom treningu, Osotjić, Ožegović i Zdjelar su se oporavili.

Sa mnogo igrača napadaju, tako su navikli i neće mnogo menjati i kalkulisati. Bićemo Partizan kao i uvek. Ne možemo pred važnu utakmicu mnogo da menjamo. Mi smo ekipa koja će ići sa otvorenim kapijama, nećemo jurišati i zaboraviti odbranu, Iz čvrste igre i discipline ćemo tražiti pobedu. Bitna utakmica za naše karijere. Nećemo kalkulisati. Nametnućemo se od starta, pritiskati i biti agresivni jer nam samo pobeda odgovara i stavićemo im do znanja. Nadam se da nećemo dugo čekati na gol i mučiti se. 
Spremali smo i penale, treba imati sve pripremljeno. Ne plašimo ih se, nisu oni Barselona.

Napadač Partizana Ognjen Ožegović ističe

- Nećemo biti maksimalno otvoreni, nismo izgubili prvu utakmicu 3:0 da bismo išli grlom u jagode. Igraćemo najbolje što znamo, imaćemo visoki blok, pritisnućemo ih i probati da dođemo do pobede.
Plzenj nije pokazao nista impresivno jer smo mi bili impresivni. Maksimalno smo odradili sve sto je šef tražio i zato Plzenj nije bio na nivou. Nemaju šta da čekaju, napašće nas sigurno. Moramo da budemo smireni, hladne glave i vrućeg srca.

Meč sa Viktorijom se igra u četvrtak 22.2.2018. na stadionu Štruncovi sadi od 19.00 časova uz direktan tv prenos na RTS 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading