ĐUKIĆ: Nećemo kalkulisati, idemo na pobedu

Sport

21.02.2018

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da crno-beli neće kalkulisati u revanš meču 1/16 finala Lige Evropa protiv Viktorije iz Plzenja.

RepublikaFoto: ST/S. Marjanović
Zdjelar i Đukić uoči meča sa Viktorijom

Prvi meč odigran prošle nedelje u Beogradu završen je bez pobednika, 1:1.

- Svi smo svesni važnosti utakmice, videli smo u prvom meču da nas čeka težak protivnik i izjednačena utakmica. Svesni smo da ne možemo da kalkulišemo i da nam treba gol. Igramo sa nekim ko ide na pobedu, ofanzivna su ekipa. I mi i Viktorija smo ofanzivni, neće se oni zatvoriti, dve ekipe koje su navikle da idu na pobedu i očekujem da vidim lep fudbal - rekao je Đukić.

Trener Partizana je naveo da je zdravstveni bilten njegove ekipe dobar.

- Saša Zdjelar, Ognjen Ožegovići i Bojan Ostojić su se oporavili. Za Miroslava Vulićevića ćemo danas videti da li je spreman... Ostali su spremni za meč - rekao je Đukić.

Saša Zdjelar je istakao da veruje da crno-beli mogu do osmine finala LE.


- Jako bitna utakmica za nas, možd i najbitnija u zadnjih ne znam koliko godina. Nemamo šta da  izgubimo. Bili smo tvrdi kod kuće, mi smo dominirali i nezasluženo dobili crveni karton, a onda se povukli. Sutra idemo na pobedu, moramo da pokažemo da smo bolji - rekao je Zdjelar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading