ZIDAN SE ODRIČE VELŠANINA: Real prodaje Bejla

Autor:

Sport

22.02.2018

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Reala Zinedin Zidan odlučio je da reprezentativca Velsa Gereta Bejla stavi na transfer listu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zidan više ne računa na Bejla

Bejl je 2014. godine stigao u Real iz Totenhema za skoro 100 miliona evra. Velšanin je u Madrid stigao kao jedan od najboljih igrača na svetu i fudbaler oko kojeg će se vrteti igra Reala.

Bejl je u prvoj sezoni sa Realom špansko prvenstvo i Kup kralja, a briljirao je u mečevima protiv Atletika i Barselone.

Međutim, Velšanin je pao u formi, a potom su usledile i povrede. On je u poslednje dve sezone proveo više vremena na rehabilitacijama nego na terenu.

Bejl je ove sezone u španskom prvenstvu odigrao 888 minuta, a u Ligi šampiona samo 190. On je postigao samo sedam golova.

Real je zbog toga odlučio da proda Bejla. Prvobitna cena bila je 90 miliona evra, ali su čelnici Reala odlučili da snize obeštećenje, pošto su svesni da niko neće da izdvoji ovoliko novca za Velšanina.

Interesovanje za Bejla pokazali su Mančester junajted, Čelsi, Totenhem...

Španski mediji navode da je prvi čovek Reala Florentino Perez odlučio da rekonstruiše tim, a ističu da je madridski klub prespavao dva poslednja prelazna roka.

Real je eliminisan iz Kupa kralja, a ima minimalne šanse da odbrani titulu u španskom prvenstvu. Jedina nada ostaje Liga šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading