ĐUKIĆ PONOSAN NA IGRAČE: Idemo kući, ali podignute glave

Autor:

Sport

22.02.2018

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da je ponosan na igrače i pored eliminacije iz Lige Evropa.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Đukić na meču u Plzenju

Partizan je eliminisan iz Lige Evropa, pošto je u Plzenju poražen sa 2:0 u revanš meču 1/16 finala Lige Evropa. U prvom meču bilo je 1:1.

- Ne mogu ništa da zamerim ekipi, čestitam igračima na zalaganju i borbenosti. Želeli smo da postignemo gol koji bi nas odveo u narednu rundu - nismo uspeli. To je osnovni razlog zbog kojeg Viktorija ide dalje - rekao je Đukić.

Partizan je na meču u Češkoj prikazao izuzetno lošu igru, iako je jurio rezultat.

- Preko puta je bio protivnik isto toliko dobar. Pokušavali smo da igramo, uspevali smo da uspostavimo i pas, ali... Ima potencijala među ovim igračkim kadrom da se izbore za vođu, ali za sve je potrebno vreme. Nedostajao nam je gol, tečniji pas, lucidnost... Idemo kući, ali  - podignute glave - rekao je Đukić.

On je istakao da je ponosan na igrače i na ono što su uradili ove sezone u evropskim takmičenjima.

- Sigurno da sam ponosan na ekipu, ono što smo uradili u Evropi ove godine. Igrali smo protiv dobrih timova i takmičili se odlično. Ovo je veliko iskustvo, učiniće nas još boljima. U svaku utakmicu ulazili smo maksimalno koncentrisano, pružali maksimum, ali... Ima momenata kada protiv kvalitetnih rivala ne možete, jednostavno, da stvorite šansu... Ostaje žal zbog tog primljenog gola u Beogradu. Nema jadikovanja, plakanja... - zaključio je Đukić.

Žreb za osminu finala LE biće održan u petak u Nionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading