NI U PRIJATELJSKOM MEČU NIJE MOGLO BEZ VARNICA! Barsa ili Real? Evo ko je RAZBIJEN! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.07.2023

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone savladali su madridski Real u prijateljskom meču s 3:0.

NI U PRIJATELJSKOM MEČU NIJE MOGLO BEZ VARNICA! Barsa ili Real? Evo ko je RAZBIJEN! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najljući rivali odmerili su snagu na turneji po SAD, gde se pripremaju za novu sezonu.

Kao i u prethodna dva meča kada su se sastali na američkom tlu, Barselona je ponovo odnela pobedu, iako nije izgledalo tako na terenu.

Vođstvo Kataloncima done je Dembele u 15. minutu, da bi samo pet minuta kasnije Vinisijus Žunior izjednačio rezultat na 1:1.

Foto: Tanjug/AP

fudbaleri Barselone slave gol

U finišu prvog poluvremena usledilo je koškanje aktera zbog dosuđenog faula, ali se sve brzo primirilo i utakmica je nastavljena. 

Treneri Anćeloti i Ćavi Ernandez su u nastavku izvršili veliki broj izmena, usledili su eksperimenti veći u redovima Barse, koja je promenila ukupno devetoricu igrača. Nasuprot tome, Realu je samo pred kraj prvog dela zamenio Mendija umesto koga je ušao Garsija, dok su u nastavku izašli Kamanvinga, Valverde, Belingem i Rodrigo, a na terenu su se našli Kros, Modrić, Hoselu i Dijas. 

U 85. minutu je Marin postigao gol koji je razrešio sve dileme, pa je onda u nadoknadi asistencijom dotukao Real, Tores je postavio konačan rezultat.

Posebno je zanimljivo da su Madriđani čak pet puta pogodili okvir gola, zbog čega imaju za čime da žale. Najveći španski klubovi ove nedelje završavaju turneju po SAD, ali ih čeka još po jedan meč. Barselona će u utorak igrati protiv Milana u Las Vegasu, a Real i Juventus na Floridi u sredu.

- Bila je to dobra utakmica koju smo odigrali, sa i bez lopte, pritiskali smo ih, imali smo šanse, dosta mobilnosti - rekao je trener madridskog tima Karlo Ančeloti i dodao:

- Loša stvar je rezultat. Na kraju smo bili previše napadački orijentisani, sa nedovoljno balansa. Rezultat boli, ali fokusiraću se na dobre stvari koje smo uradili. Generalno, ekipa je igrala dobro, imali smo dosta prilika. Čudno je pogoditi okvir gola pet puta na meču, ali može da se desi

Realu je dosuđen penal posle igranja rukom Ronalda Arauha, ali je Vinisijus pogodio prečku.

- Pokušavamo da izvodimo penale, danas Modrić nije bio na terenu, on obično izvodi penale. Može tu biti Vinisijus, Rodrigo. Testiramo - kaže "Karlitos".

Zbog grubog udarca De Jonga protiv Edera Militaoa, holandski reprezentativac je dobio žuti karton pre poluvremena i tad je došlo do tenzija, dok su Andreas Kristensen, Gundogan i Mendi ranije zamenjeni zbog povreda. 

Sa druge strane, trener Barse Ćavi govorio je o odlasku Dembelea sa Nou Kampa.

- Ne znamo šta će biti sa transfer tržištem. Vidim ga srećnog u Barsi, ali na kraju odluka je na igraču. Ako se nešto desi, obavestiće nas - istakao je Ćavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading