Šta brine a šta raduje Milojevića posle Spartaka

Autor:

Sport

25.02.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dvomeča sa moskovskim CSKA, u Crvenoj zvezdi pre svega žale zbog nekoliko sjajnih prilika koje su propuštene u oba meča, a promašaja je bilo i u Subotici protiv Spartaka.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Ipak, ono što nisu iskoristili Pešić i Srnić, nadoknadio je levi bek Milan Rodić, koji je postigao oba gola u trijumfu rezultatom 2:1.

-  Vidljivo je da imamo malo taj problem sa realizacijom, stvaramo prilike, ali ne postižemo mnogo golova. Međutim, optimista sam. Ponekad imate jednu ili dve šanse, date dva-tri gola, a nekad imate dosta šansi uz slabiji učinak. Proći će sve to, siguran sam da će da prođe. Ja sam strpljiv, raduju me stvari poput borbenosti i drago mi je zbog svega što su pružili moji igrači po teškom terenu - istakao je posle utakmice trener Vladan Milojević.

Sve ostalo bilo je na zadovoljavajućem nivou kada je Zvezda u pitanju.


- Mislim da je za ovakve uslove bila kvalitetna i dobra utakmica. Spartaku želim sve najbolje. Što se tiče nas, moram da pohvalim svoje momke jer su pokazali karakter i izdigli se posle eliminacije iz Evrope. Imali smo dosta šansi, a mislim da smo bili bolji u svim segmentima - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading