Đukić: Imamo veliki problem u ofanzivnom delu!

Autor:

Sport

25.02.2018

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odrađenih priprema na Kipru i sasvim solidne partije protiv češke Viktorije u prvom meču Lige Evrope, fudbaleri Partizana su neobjašnjivo pali u formi, a sve je kulminiralo remijem sa Zemunom na domaćem terenu 1:1.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Đukić mora pod hitno da poradi sa špicevima na realizaciji

Vezista Saša Zdjelar spasao je Partizan katastrofe na domaćem terenu pogotkom u poslednjim trenucima susreta, a trener Miroslav Đukić bio je vrlo preneražen pred kamerama TV Arena sport posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

- Zaista... krivo nam je što nismo uspeli da pobedimo kući. Ne možemo da budemo zadovoljni, jer u tom ofanzivnom delu imamo problem. Fali nam ta igra blizu protivničkog gola, ne uspevamo da lako dođemo do šansi. Mučimo se dosta i to je osnovni razlog zašto smo u problemu - izjavio je Đukić.

Njegov kolega na klupi Zemuna Milan Milanović bio je mnogo zadovoljniji, iako je njegov tim ispustio tri boda na samom kraju meča.

- Ne može da se kaže da smo nezadovoljni. Rezultata je realan. Bili smo vrlo dobri, nismo imali neki veliki prirtieak. Bili smo blizu pobede, jer je i Vukadinović imao šansu posle gola, ali realno imao je i Partiuzan pred kraj poluvremena dve šanse - poručio je Milanović.

Partizan sada ima čak 11 bodova zaostatka za liderom Crvenom zvezdom na tabeli Super lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading