(VIDEO) Džin se budi: Milan ukrotio "vučicu" u gostima!

Autor:

Sport

25.02.2018

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana slavili su protiv Rome na gostovanju 2:0 i vratili se u trku za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: twitter-com/AC Milan
Milan je bio maestralan protiv Rome

"Roso-neri" su se definitivno probudili na čelu sa svojim trenerom Đenarom Gatuzom i već 12 mečeva zaredom nisu osetili gorčinu poraza.

Derbi u prestonici protiv Rome bio je pretnja da se taj niz prekine, ali su svi kasnije uvideli da mesta zebnji nije bilo, pošto je Milan bio apsolutno bolji rival.

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, ne može se reći da je jedan od dva tima bio bliži vođstvu, ali se pred drugo poluvreme videlo da Milan igra sa više motiva i energije i da bi pre oni mogli da otvore seriju golova na "Olimpiku".

To se potvrdilo već u 48. minutu, kada je Kutrone vrlo vešto reagovao na centaršut Susa se leve strane i doveo svoj tim do velikog vođstva.

U nastavku je gost imao još prilika, u prvom redu preko Čalhanoglua i Kalinića da overe pobedu, ali se na to čekalo sve do 75. minuta.

Tada je Kalabrija iskoristio maestralno proigravanje Kalinića i iz vrlo dobre pozicije doneo svom timu dva gola prednosti na protivnikovom terenu.

Milan se sada nalazi na šest bodova zaostatka za Romom i sedam za Interom, koji drži poslednju poziciju koja garantuje igranje u Ligi šampiona sledeće sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading